Jaarverslag 2015

In 2015 zijn er diverse herdenkingsritten gereden, de 10e gehandicaptenrit en meerdere keren is er een auto uitgeleend voor een goed doel.

De eerste rit dit jaar was de Cultuur historische Ardennenrit. Vanuit Trois Ponts waren er 2 ritten uitgezet (vrijdag en zaterdag) door de Belgische Ardennen. Op diverse plaatsen langs de routes waren bloemen gelegd bij de herdenkingsmonumenten. De 2e dag konden we vanwege de weersomstandigheden de rit niet helemaal uitrijden,

Op 2 mei hebben we op uitnodiging van de oranjevereniging uit Werkendam meegereden met een optocht door Werkendam. Deze optocht stond in het teken van 70 jaar bevrijding.

Vrijdagavond 5 juni was het feest voor de kinderen van basisschool de Driemaster. Deze kinderen hadden op 4 mei bloemen gelegd bij het monument op de Sluisweg. Ze werden in 2 auto’s rondgereden in de omgeving van Hardinxveld-Giessendam en als afsluiting een stukje terreinrijden in de Westwijk, een woonwijk in wording.

Zaterdag 6 juni (zie stukje bij de foto’s)

Onze DAF 153 is weer meerdere keren uitgeleend. Diverse goede doelen hebben zo weer een bijdrage in ontvangst kunnen nemen.

Het onderhoud en restauratie vraagt veel tijd.Met veel enthousiame wordt door familie en vrienden ’s avonds en zaterdagmiddag gehobbyd op de verdiepingsvloer van de loods van Merwestreek, Rivierdijk 642, Hardinxveld-Giessendam.